Om företaget

Om oss...

Hos oss är alltid kunden i centrum!

Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar med hög kvalité och låga priser.


Micke Månssons Foto är en enskild firma med säte i Karlskrona kommun.

Företaget ägs av Mikael Månsson tillika fotograf och retuschör.


1 juli, 2011, startades firman och sedan dess har det rullat på med olika typer av fotografiska uppdrag. Det vi arbetar mest med är bröllopsfotografering

och studiofotografering. Barn och barnfamiljer i studion är vanligast förekommande uppdrag. Vi har en fullt utrustad studio i centrala Karlskrona . Du hittar oss på Järnvägstorget 15.


Vi har utfört fler än 550 studiofotograferingar och fler än 180 bröllopsfotograferingar fram till 2022.


Förutom privatpersoner, som är vanligast förekommande kunder, kan vi stoltsera med ett flertal företag, myndigheter och kändisar som gett oss sitt förtroende enligt nedan.

Några av våra kunder

Polisen Karlskrona - Marinmuseum - PostNord Sverige AB - Blekinge Tekniska Högskolas studentkår

- Trossö Trafikskola - Boklok - Amy Diamond - Räddningstjänsten Östra Blekinge - Region Blekinge

Karlskrona Kommun - ICA Maxi Karlskrona - Gullins Måleri & Golv - Blekinge Läns museum

Sjöstridsskolan (Marinen) - Atea Sverige AB -  Hotell Carlskrona - Jamie Meyer - Sydöstran

Lennandia Advertsing AB - Sjöfartsverket - Sverigedemokraterna Karlskrona - Makt i media - Studio4Nio - Hem1

 TrendTeamet - Opera Pelago - Karlskrona Gymnastikförening - Bas Blekinge

Pantarholmens båtklubb - Blekinge Kennelklubb - Stenshamns intresseförening - Brf. Tullen

Brf Lärkträdet - Karlskrona Consulting AB - Butik Simsalabim i Karlskrona - Lundin Foundation

Balco AB, Centerpartiet Karlskrona, Kristdemokraterna Karlskrona m.fl.

       

    Några av kunderna skriver...Tack för de fina bilderna! Vi blev minst lika nöjda som vid förra fotograferingen. Tack så jätte mycket!

Med vänlig hälsning

Madeléne Lilja


Tack så jättemycket. Vi är sjukt nöjda med dessa bilder. Tack för ett superjobb!

MVH

Martin och Isabelle


Hej och stort tack för fina bilder! Vi är väldigt nöjda :) Nu ska vi bara bestämma vilka bilder som ska framkallas. Det var en rolig upplevelse att fotas tillsammans och resultatet blev så fint. Vilken magisk kväll vi hade!

Ha en fortsatt fin sommar!

/Anna


Vi anlitade Micke till att fotografera vårt bröllop.
Många fina bilder och en proffsighet i såväl förberedande genomgång där vi bollade ideer för att han skulle få insikt i hur vi ville ha det. Samt vid fototillfället då vi bara kunde njuta av stunden och låta Micke göra sitt jobb. Har nu fått bilderna och kan inte låta bli att titta på dom. Vi fotades på 2 ställen samt i och utanför kyrkan.


Tusen tack för en proffsig och trevlig förmiddag idag. Du/ ni är verkligen proffsiga och skapar ett gott intryck. Bra att du började med att ta det lugnt och lite i vår sons tempo, inte alla som har den känslan med barn som du uppvisade, i sin tur så skapar det ju trygghet för oss som föräldrar och vår son ställde ju upp till 100% idag med.

Vi har redan marknadsfört dig till våra grannar med deras barn

Tack återigen, blir spännande att se bilder. Väntar med spänning. Trevlig kväll.


Tusen tack för bilderna! Du är SÅ duktig! De blev ju superfina- alla bilderna är ju bra Blir svårt att välja. Har suttit nu och kollat ett bra tag.

Så tacksam för att du tog dig ut till Hästö i höstrusket.


Tusen tack Micke!

Vi är så nöjda!  Så fina bilder! Vi har många favoriter 

Allt gott!!


Hej Micke! Tack för bilderna! 😊 Tack ännu en gång för en oförglömlig dag!


Stoort tack för bilderna, dom är fantastiskt fina.

Jag gillar verkligen mixen av bilder du levererat. 

Mingelbilderna är obetalbara dom är så vackra när dom är naturliga och inte bara levererar sitt instgramleende.

Jag kommer garanterat att anlita dig fler gånger.


Tusen tack för de fina bilderna och ett mycket trevligt möte med dig.

Bilderna blev som jag förväntade mig och jag uppskattade att du hade så gott om tid när du var hos oss.

Hoppas vi ses igen!


Tack Micke, för fantastiska foton😍🌼 Vi är så nöjda! Du är grym👍


Hej Micke! Ville bara säga stort tack för de underbara bilderna! Vi är så nöjda!


Inget annat än helt fantastiskt fina foton! Tålmodig och väldigt genuin, rekommenderas verkligen! Vi återkommer Micke!


Dina bilder på mina barn är helt ljuvliga:) Många fina kommentarer har korten fått:) Tack så jätte mycket att jag fick ta kort på min familj hos dig:)Tusen tack! Så nöjda med bilderna :)Hej. Vill bara tacka för jättefina bilder på våra barn! Vi är mycket nöjda! Mvh Cecilia Fagerlund m familjSå fina bilder Micke! Tusen tack! Jättekul att se hur ni jobbade och hur bra det blev! 👍😊 Nu blir det svårt att välja bland alla kort på stickan som kom i posten 😊🌺Vi kände oss väldigt trygga och avslappnade under vår session med dig. Vilka fantastiska smakprov du redan skickat! Kan knappt vänta på resten.Bästa Micke! Vi har tittat på bilderna hur många gånger som helst nu! Och första gången kom rörda tårar igen. De är fantastiskt fina och vi är så glada och tacksamma! Tack för att just DU förevigade vår bröllopsdagIdag kom skivan på posten, skivan som vi väntat på. Skivan med våra bilder från fotosessionen. Massa bilder och jag är super nöjd. En del av dem ska förstoras och sättas i ramar, andra ska in i fotoalbum. Tycker verkligen fotografen gjorde ett bra jobb. Tack för hjälpen att föreviga min allra första graviditet!!I dag har vi varit och förevigat vår graviditet både sambon, jag och fishunden. Det började lite pirrigt och nervöst men när vi väl satte igång så flöt allt på bra. Både fotografen och vi hade googlat inspiration så att vi kunde ta fina och bra bilder. Allt ifrån bilder med enbart mig till härlig bilder på oas allihop. Jag är nöjd med fotosessionen och tycker det gick jätte bra. Det gläder mig att vi gjorde detta tillsammans, och än mer att vi ska få komma åter när vårt lilla pyre är fött så att vi kan få ta lika fina bilder då.Fick korten idag. Tack för ett väl utfört jobb med många jättefina kort.

 


Bilderna är helt fantastiska och vi är så himla nöjda!Lisette Skallberg tack Micke Månsson! Så fina bilder!!Vi har precis tittat igenom bilderna och återupplevt dagen! Tack snälla! Vi är supernöjda, de blev toppen! Mvh Tessan & MartinTack för otroligt fina bilder tagna av proffsiga och härliga fotografer!  Vi hade en toppen dag!Stort tack för de otroligt fina bilderna på hela min familj. Vi blev så nöjda!Kan jag mycket varmt rekommendera Micke Månsson som bröllopsfotograf, ja eller student eller vilket som :) Rolig, focuserad, och verkade gilla när vi flippade ur lite.. hehe... assistenten måste vi också rikta ett stort tack till, hon fick oss att le många ggr :) och framförallt slappna av lite med tanke på all spänning innan gästerna skulle anlända kyrkan, ibland lyckades dessa två få oss att glömma vad som skulle hända efter :) Perfekt!!!Vi fick just ett smakprov från vår fotografering♥ super nöjda! Tusen tack till den duktige fotografen! Micke Månsson