Om GDPR

Integritetspolicy & GDPR

Integritetspolicy



I enlighet med GDPR – Dataskyddsförordningen är jag (Fotograf Mikael Månsson) ansvarig för de personuppgifter jag hanterar samt hur de sparas och hanteras och att de administreras på ett säkert sätt som skyddar mina kunders integritet.

Personuppgifterna som jag har lagrade är:

• Namn, adress, telefonnr, mejladress och fakturor. Dessa uppgifter sparas för att kunna följa bokföringslagen samt för att förenkla framtida transaktioner mellan kunden och mitt företag.
• Redigerade bilder och dess raw-filer. Dessa lagras för att kunna erbjuda dig som kund förstoringar och andra produkter i framtiden, samt för att kunna marknadsföra min verksamhet i olika medier etc.


Personuppgifterna lagras på lösenordsskyddade datorer och hårddiskar i företaget samt i lösenordsskyddad moln- och mejltjänst.
Personuppgifterna sparas tillsvidare men kan raderas på begäran av person/kund.


Som kund har du rätt att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. 
Om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas.

Önskar du ha mer information eller vill ändra eller radera dina uppgifter ber jag dig som kund att kontakta mig genom vår kontaktflik här på denna hemsida.


Personer som förekommer på bild på denna websida och på företagets sociala mediers sidor har muntligen eller skriftligen angett att de ger tillåtelse att publiceras i marknadsföringssyfte.

Personerna har alltid rätt i enlighet med GDPR att i efterhand dra tillbaka sitt medgivande om publicering och bilderna raderas på begäran efter kontakt med företaget (Micke Månssons Foto).


Järnvägstorget 15, 371 34  Karlskrona,

F-skattsedel finns

Copyright Micke Månsson´s Foto 2016

Micke: 0708 144 322

Email: kontakt@mickemansson.se